Föregående Nästa
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Konferens och möten

Du kan boka konferens och möten hos oss på Studenternas. Här finns möjlighet att boka allt från den stora VIP-lokalen till mötesrum och grupprum med balkong ut mot fotbollsplanen.

Mötesrummen på Studenternas har en fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan. Du har också närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och stadsskogen om ni vill ta med er diskussionerna ut i friska luften.

Våra mötesrum är ljusa och flexibla. De är utrustade med modern digital utrustning för att du ska kunna dela med dig av dina presentationer på bästa sätt.

Här finns möjlighet till break-out sessions i mindre grupper och återsamling i större. Kombinera din bokning med större rum, grupprum och gemensamma ytor för samarbete. Alla mötesrum och grupprum är utrustade med digital skärm, digital smartboard eller projektor. Tillgång finns till blädderblock/whiteboard samt block och pennor.

Den stora VIP-lokalen har kapacitet för upp till 350 personer sittande och 700 mingel, mötesrum finns i olika storlek från 2 upp till 40 personer.

Beskrivning och mer information om mötesrummen

Bokningsinformation

Bokningsförfrågan av Studenternas mötesrum skickar du enkelt via vårt webbformulär

Vill du ha hjälp att boka större konferenser och få inspiration till paketering med aktiviteter eller liknande kan du ta kontakt med Relation som också har sitt kontor på Studenternas.

Vill du boka mat eller fika bokar ni det hos Brasserie21 som sköter det enligt dina önskemål.

Hela fotbollsarenan kan också bokas för till exempel konserter och evenemang, då vänder du dig till Uppsala kommun, idrott och fritid 

Varmt välkommen till Studenternas!

För mer information kontakta

Konferens- och marknadskoordinator
Malin Berggren

Konferensverksamhet, marknadsföring m.m.

Uppdaterad: