Konferens- och möteslokaler

VIP

VIP lokalen är Studenternas största möteslokal och passar utmärkt för konferenser, banketter, mindre mässor och utställningar. Lokalen är belägen på våning 2 i arenan och har stora fönsterpartier och en terrass ut mot fotbollsplanen vilket ger ett generöst och härligt ljusinsläpp och en utsikt att inspireras av.

Läs mer om VIP

Hörnan + Krysset

Våra två mellanstora lokaler kan öppnas upp till ett större mötesrum. Lokalen har stora fönsterpartier ut mot både Ulleråkersvägen och bandyplanen vilket ger ett fantastiskt inflöde av naturligt dagsljus.

Läs mer om Hörnan + Krysset

Hörnan

Hörnan är en härlig och ljus lokal som passar bra som huvudlokal för mindre möten eller för parallella sessioner i samband med större arrangemang. Lokalen har utsikt ut mot bandyplanen och stora fönsterpartier åt två håll ger ett generöst ljusinsläpp.

Läs mer om Hörnan

Krysset

Krysset passar bra som huvudlokal för mindre möten eller för parallella sessioner i samband med större arrangemang. Lokalen har stora fönsterpartier och ligger i anslutning till VIP lokalen där det finns generösa och trivsamma mingel- och loungeytor.

Läs mer om Krysset

Sterte

Sterte är en av våra mellanstora lokaler med utsikt över fotbollsarenan och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Lokalen passar utmärkt till utbildningar och föreläsningar. Utrustad med stor digital skärm och kamera för videomöten.

Läs mer om Sterte

Speakern

Speakern är ett av våra mest populära mötesrum som passar mycket bra för styrelsemöte eller som mindre grupprum under en större konferens. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp med utsikt mot fotbollsarenan.

Läs mer om Speakern

Domaren

Domaren är ett av våra mest populära mötesrum som passar mycket bra för styrelsemöte eller som mindre grupprum under en större konferens. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp med utsikt mot fotbollsarenan.

Läs mer om Domaren

Loge 10 personer

En egen loge på Studenternas passar perfekt för det mindre sällskapet eller som grupprum i samband med större konferens. Här sitter man lugnt och avskilt och kan med fördel ta med diskussionerna ut på läktarbalkongen och låta sig inspireras av den härliga utsikten ut mot fotbollsplanen.

Läs mer om Loge 10 personer

Loge 20 personer

Med hjälp av vikväggar kan man öppna upp två av våra loger till ett konferensrum för upp till 20 personer. Möblering anpassas efter behov och tillgången till balkong med läktarstolar gör dessa loger extra populära.

Läs mer om Loge 20 personer

Loge 40 personer

Med hjälp av vikväggar kan man öppna upp fyra av våra loger till ett konferensrum för upp till 40 personer. Möblering anpassas efter behov och tillgången till balkong med läktarstolar gör dessa loger extra populära.

Läs mer om Loge 40 personer

Digitala möten

Vill du genomföra ett digitalt möte?

Läs mer om Digitala möten
Uppdaterad: