Föregående Nästa
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Kontors- och butikslokaler på Studenternas

10 600 kvadratmeter kontor och kommersiella ytor för företag och verksamheter som letar efter en unik arbetsmiljö mitt i Uppsala. Studenternas ligger intill Stadsträdgården på gångavstånd från Uppsala resecentrum. Ett unikt läge – centralt i en växande storstad och samtidigt mitt i ett vackert parkområde.

Studenternas_logo_180x110pxl.jpgNya möjligheter till etablering

Exakt på den plats där en av Sveriges mest anrika idrottsplatser - Studenternas - legat sedan 1909 ligger nu en modern fotbollsarena som inte bara är en fotbollsplan utan också en plats för möten, event och konserter - plus 10 600 kvadratmeter kontor och kommersiella ytor för företag och verksamheter som letar efter en unik arbetsmiljö mitt i Uppsala. Allt klart för inflyttning.

Hur lugnt som helst. Men ändå nära till allt.

Inte ens Uppsalaborna själva tänker så ofta på det, men sett till var de flesta arbetsplatserna finns och var de flesta bor ligger Studenternas mitt i Uppsala. Antagligen är det lugnet och parkmiljön som förvillar.

På andra sidan gatan finns Akadmiska sjukhuset som är granne med Uppsala Science Park som i sin tur är granne med Uppsala universitet. 

Från Studenternas promenerar du på tio minuter till Stora torget. Lika kort är det till stationen och därifrån är det 18 minuter till Arlanda och 30 till Stockholm C. Tar du bilen och undviker rusningstrafiken är du ute på motorvägen på mindre än tio minuter.

Lunch i skogen, vid Fyrisån eller mitt i stan.

Inramad av Stadsträdgården, Fyrisån och skogen på Uppsalaåsen kommer Studenternas att hävda sig - även internationellt - som en av de vackrast belägna fotbollsarenorna. Den fördelen får även den som hyr kontor och lokaler del av. Vill man äta lunch här kan man naturligtvis göra det i arenans restaurang eller ta en kort promenad in till de andra restaurangerna i city. 

Eller så tar man helt enkelt sin matlåda och sätter sig i parken, vid kanten av Fyrisån eller i skogen uppe vid Sten Sture-monumentet.

Gym på jobbet. Löprundan utanför dörren.

Den som vill träna på lunchen, eller före eller efter jobbet, har tillgång till ett stort gym i huset. Utanför dörren finns dessutom Uppsalas finaste cykel- och joggingstråk - tio vackra kilometer längs Fyrisån. Föredrar man mountainbike ligger stigarna i skogen på Upplandsåsen lika nära.

Kick-offer och konferenser för 400 personer.

Studenternas har alltid varit en plats där människor möts och nu kommer det att bli ännu fler möten här. Studenternas erbjuder konferensytor för upp till 350 personer sittande.

Uppdaterad:

Andra sidor under: Kontors- och butikslokaler på Studenternas